Suggesties - Grand Café Paal 26
Suggesties - Grand Café Paal 26
Suggesties

Suggesties

Suggesties Januari

Chili bun sandwich – pulled chicken – pepersaus – salade – tomaat  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Focaccia – gerookte zalm – kruidenkaas – citroen mayonaise  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Brioche – gepocheerd ei – gerookte zalm – avocado – Hollandaise  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Eggs benedict – pulled pork – bbq & Hollandaise saus  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)

 

Tartaar – zalm – avocado – tortilla chips – avocado mayonaise  (starter)
Salade – quinoa – zoete aardappel – kip – walnoot  (vegan)
Mosselen  (natuur / pikant) – friet
Mosselen  (witte wijn / look / provençaal / roomlook) – friet
Mosselen chef  (kokos – curry – gamba’s – koriander) – friet
Spaghetti – rucola – serrano – parmezaan – truffel
Wild: hert – everzwijn – fazant – fijne groentjes – truffelsaus
Carpaccio – rode biet – salade – witloof – appel – geitenkaas honing
Hert tournedos – appel – beembes – rode wijnsaus – gegratineerde aardappel
Dorade filet – zeekraal – kerstomaat – beurre blanc – aardappelpuree
Witloof – breydel ham – kaassaus (gegratineerd)
Carpaccio – kaki – karamel saus – vanille-ijs – amandel – munt
Oma’s ijsje (voor de kids, vanille-ijs – oreo)

 

 

DAGSCHOTEL

Elke dag verkrijgbaar, niet in het weekend en op feestdagen.

Weekend – middagmenu Januari

Verkrijgbaar op zaterdag en zondag tussen 11.30 en 14.30 uur.

Enkel mogelijk mits volledige tafel en zonder afwijkingen. Niet op feestdagen.

Voorgerecht: Carpaccio van hert met pijnboompitten, parmezaan
Hoofdgerecht: Ravioli truffel met boschampignons in een roomsausje
Dessert: Tiramisu van limoncello

BIER VAN DE MAAND

La Trappe, Tynt Meadow & Zundert: Three rules – donker  (alc. 7.4% vol.)   van ’t vat

COCKTAIL – APERO

Sweet winter  (rum – aperol – prosecco – kaneel)
Spicy vibes  (crodino – gemberbeer – munt)   zonder alcohol
Calidum hieme  (gin – chili peper – limoen – munt – peperbol – rozemarijn – schweppes pink pepper tonic)

BIER IN DE KIJKER

Achel, keuze uit tripel of dubbel  (alc. 8.0% vol.)
Ter dolen winter  (alc. 9.1% vol.)
Duvel tripel hop citra  (alc. 9.5% vol.)

BIER ALCOHOLVRIJ

Thrive, keuze uit peak or play  (alc. 0.3% vol.) Ontwikkeld met de Universiteit van Leuven.
Kasteel rouge

WIJN

Edda, Chardonnay, San Marzano, Salento, Puglia, Italia (wit) fles
glas
25 cl
50 cl
Aldeneyck, Riesling, Maasvallei Limburg, België (wit) fles
San Marzano, Primitivo di Manduria, DOP, Anniversario 62 Riserva, Italia (rood) fles
Vogelsanck, Pinot Noir, Genoels-Elderen, Haspengouw, Riemst, België (rood) fles
Collezione Cinquanta, Negroamaro, San Marzano, Salento, Puglia, Italia (rood) fles
glas
25 cl
50 cl

SPECIALS

Bodhi – chai latte – golden turmeric – vegan
African Coffee – royal rhino african cream
Glühwein  (alc. 8.5% vol.) – appelsien – citroen – kaneel – kruidnagel

 

Wij werven aan

Vraag naar de openstaande functies en mogelijkheden aan de verantwoordelijke.

Download suggesties