Suggesties - Grand Café Paal 26
Suggesties

Suggesties

Suggesties Oktober

Wrap – gerookte zalm – salade – avocado (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Flaguette – breydelham – gegrilde groenten – pesto – curry  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Focaccia – serrano – parmezaan – kruidenkaas – ijsberg salade  (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
Brioche – gepocheerd ei – gerookte zalm – avocado – hollandaise (mogelijk voor lunch tot 15 uur)
.
Duo – kroket – mosselen – garnalen – mosterd & cocktail saus  (starter)

Steak  (tartaar – ±200 gr)  – kappertjes – ei – sjalot – mayonaise  (starter)

.
Mosselen (natuur / pikant) – friet
Mosselen (witte wijn / look / provençaal / roomlook) – friet
Mosselen chef (kokos – curry – gamba’s – koriander) – friet
Ravioli – scampi – grijze garnaal – prei – bisque
Pladijs filet – crème erwt – gestoofde prei – mossel witte wijn saus – basilicum olie
Salade – gerookte kip – spek – avocado – feta
Eendenborst filet – pastinaak chips – truffel saus – wortel amandel kroket
.
Tarte tatin – vanille-ijs
Oma’s ijsje (voor de kids, vanille-ijs – oreo)

 

 

WEEKEND – MIDDAGMENU

Verkrijgbaar op zaterdag en zondag tussen 11.30 en 14.30 uur.|
Enkel mogelijk mits volledige tafel en zonder afwijkingen. Niet op feestdagen.

Voorgerecht: pompoensoep
Hoofdgerecht: pladijsfilet met witte wijnsaus en kroketten
Dessert: koffie of thee met kleine versnaperingen

Wij werven aan

Vraag naar de openstaande functies en mogelijkheden aan de verantwoordelijke.

Download suggesties