Suggesties
Suggesties Oktober
Wrap – gerookte zalm – salade – avocado (mogelijk voor lunch tot 15 uur) |
Flaguette – breydelham – gegrilde groenten – pesto – curry (mogelijk voor lunch tot 15 uur) |
Focaccia – serrano – parmezaan – kruidenkaas – ijsberg salade (mogelijk voor lunch tot 15 uur) |
Brioche – gepocheerd ei – gerookte zalm – avocado – hollandaise (mogelijk voor lunch tot 15 uur) |
. |
Duo – kroket – mosselen – garnalen – mosterd & cocktail saus (starter) |
Steak (tartaar – ±200 gr) – kappertjes – ei – sjalot – mayonaise (starter) |
. |
Mosselen (natuur / pikant) – friet |
Mosselen (witte wijn / look / provençaal / roomlook) – friet |
Mosselen chef (kokos – curry – gamba’s – koriander) – friet |
Ravioli – scampi – grijze garnaal – prei – bisque |
Pladijs filet – crème erwt – gestoofde prei – mossel witte wijn saus – basilicum olie |
Salade – gerookte kip – spek – avocado – feta |
Eendenborst filet – pastinaak chips – truffel saus – wortel amandel kroket |
. |
Tarte tatin – vanille-ijs |
Oma’s ijsje (voor de kids, vanille-ijs – oreo) |
WEEKEND – MIDDAGMENU
Verkrijgbaar op zaterdag en zondag tussen 11.30 en 14.30 uur.|
Enkel mogelijk mits volledige tafel en zonder afwijkingen. Niet op feestdagen.
Voorgerecht: pompoensoep |
Hoofdgerecht: pladijsfilet met witte wijnsaus en kroketten |
Dessert: koffie of thee met kleine versnaperingen |
Wij werven aan
Vraag naar de openstaande functies en mogelijkheden aan de verantwoordelijke. |